Studio CAPAZ is een designbureau in Utrecht. Wij maken bedrijven en organisaties succesvoller door het versterken van hun identiteit of boodschap.

Wij werken voor opdrachtgevers die zich willen onderscheiden in de markt of een waardevolle verbinding met hun doelgroep willen maken. Wij helpen hen hierbij, of het nu gaat om een krachtige identiteit, een effectieve website of een wervende campagne.

Branding
Merkstrategie
Merkontwikkeling
Corporate identity
Campagnes

Visual Design
Web- en app design
Infographics
Magazines
Annual Reports

Motion
Animaties
Motion graphics
Story boards
Brand movies

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Laat dan hier een berichtje achter:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

cases

Door Studio CAPAZ zijn we af van onze twee gezichten en hebben we nu een huisstijl en website die uitstraalt wie wij echt zijn. De samenwerking, op basis van gelijkwaardigheid, gaat erg snel en soepel. Ik was erg onder de indruk van het verhaal en het proces hoe ze tot onze nieuwe huisstijl gekomen zijn.

Studio CAPAZ heeft een prachtige nieuwe huisstijl en identiteit voor ons neergezet. Zowel op het gebied van strategie als vormgeving hebben ze leuke, frisse ideeën. Erg fijn dat je snel met ze kunt schakelen en dat ze altijd meedenken over de best mogelijke oplossingen. Kortom, ik ben erg tevreden over de samenwerking!

Annemiek van Vondel , Communicatieadviseur Habion

Studio CAPAZ is er in geslaagd om een beeldtaal en een uitstraling te verzorgen die echt bij ons past. Medewerkers maar ook klanten voelen zich er blijvend toe aangetrokken. CAPAZ heeft hiermee een bijdrage geleverd aan de groei die wij doormaken en ook aan de professionaliteit van onze organisatie.

Antoine Defesche, Directeur Horeca Academie

Verrassend en vernieuwend! Het is altijd heel fijn samenwerken met Studio CAPAZ. Een paar woorden over en weer en ze gaan aan de slag. Ze komen dan met heel nieuwe en eigenwijze concepten en oplossingen. Ver buiten de gebaande paden maar toch passend voor AVR en down to earth.

Jeanine van de Grootevheen, Marketing Manager AVR

Met goed luisteren en door echt te begrijpen wat de boodschap moet zijn, heeft Studio CAPAZ de rebranding van mijn merk helder en verfrissend neergezet.  De kracht zit in de eenvoud, het resultaat is vernieuwend en inspirerend, ik ben er heel blij mee.

Marianne Smink, Owner Smink Studio

Studio CAPAZ heeft het DNA van HEYLIGERS design + projects vertaald naar een sterke identiteit die past bij de huidige dynamiek van ons bureau. Regelmatig krijgen wij positieve reacties op onze identiteit en website.

Het was heel fijn dat Studio CAPAZ in een korte tijd een campagnebeeld en de daaruit voortvloeiende communicatie-uitingen voor ons heeft gerealiseerd. Ze kwamen met een creatief en sfeervol beeld. Daarnaast waren ze erg snel met het verwerken van feedback en ze begrepen goed welk eindresultaat we wilden. Hierbij hadden ze weinig sturing nodig wat erg fijn is als je in een kort tijdsbestek iets opgeleverd wil hebben.

Studio CAPAZ is een sparringpartner van formaat. Zoekend, opbouwend en creatief. Na meerdere sessies kwamen we precies tot wat ik wilde dat mijn website moest worden. Toegankelijk en helder en tegelijkertijd het wervende uithangbord van een zelfstandige, onafhankelijke onderzoeksjournalist.

Bart Nijpels, Sting Like a Bee

Toen wij op zoek waren naar een bureau dat ons zou kunnen helpen met “ons verhaal” en de visualisering daarvan kwamen wij uit bij Studio CAPAZ omdat zij enerzijds ervaring in onze sector hadden en anderzijds omdat zij aansprekende voorbeelden konden laten zien van eerdere visualiseringen en vormgeving. Ook in ons geval is dat vervolgens uitermate succesvol en pragmatisch gelukt.

Wij werken voor ambitieuze startups en gevestigde spelers