In opdracht van Utrecht Marketing hebben we de promotie van het driedaags winterfestival Knus Utrecht verzorgd.  Knus is een winterse markt, huiskamer en festival in één. Het festival bestaat uit zeven verschillende markten verspreid door de binnenstad die worden verbonden door zes ‘huiskamers’ waar je je kan laten opwarmen door muziek, theater en literatuur.

Utrecht Marketing vroeg ons een grafisch campagnebeeld te ontwikkelen die op een sfeervolle, moderne manier een kerstsfeer uitstraalt. Daarnaast moest in de communicatie naar voren komen dat het festival niet enkel een kerstmarkt is maar ook een programma aanbied van muziek, theater en literatuur.

Het campagnebeeld is opgebouwd uit driedimensionale iconen die de ingrediënten van KNUS samenbrengen; kerst, muziek, literatuur, Utrecht, markten etc. Los worden ze gebruikt als aanduidingen op de routekaart e.d.

Het was heel fijn dat CAPAZ in een korte tijd een campagnebeeld en de daaruit voortvloeiende communicatie-uitingen voor ons heeft gerealiseerd. Ze kwamen met een creatief en sfeervol beeld. Daarnaast waren ze erg snel met het verwerken van feedback en ze begrepen goed welk eindresultaat we wilden. Hierbij hadden ze weinig sturing nodig wat erg fijn is als je in een kort tijdsbestek iets opgeleverd wil hebben.

Kim Platenkamp – Communicatie Utrecht Marketing

Knus brengt je maar liefst zeven verschillende kerstmarkten op zeven verschillende locaties in de binnenstad van Utrecht. De locaties zijn gemarkeerd met een herkenbare signing van KNUS, lees hier het programma en laat je de weg wijzen.

Ook met ons samenwerken?
Neem dan contact met ons op: 030 276 9245 – studio@capaz.nu