HEYLIGERS design + projects is een specialist op het gebied van interieur architectuur en projectmanagement van complexe interieuropdrachten voor de internationale zakelijke markt.

Levendig, het vinden van nieuwe perspectieven, dynamisch; de uitgangspunten voor de nieuwe identiteit hebben we vertaald naar een beeldmerk wat contstant in beweging is, dynamisch en steeds de suggestie geeft van een nieuw perspectief.

Het beeldmerk vindt zijn oorsprong in animatievorm, in gedrukte vorm manifesteert het zich door het toepassen van allerlei varianten. De presentatieomslagen zijn bedrukt met een transparante witte drukgang waar het beeldmerk is uitgespaard, het eerste vel van de presentatie bepaald hierdoor mede het uiterlijk van de cover.

CAPAZ heeft het DNA van HEYLIGERS design + projects vertaald naar een sterke identiteit die past bij de huidige dynamiek van ons bureau. Regelmatig krijgen wij positieve reacties op onze identiteit en website.

Lonneke Leijnse – Partner HEYLIGERS design+projects

De website werkt als een snel te raadplegen portfolio. Belangrijke keuze is de wijze waarop de projectpagina’s zijn opgebouwd. Hier is het van belang dat de samenhang tussen de verschillende ruimtes getoond wordt voor vaak omvangrijke projecten. Op deze manier krijg je een helder totaalbeeld van het uitgevoerde concept.

Het responsieve design van de website past zich eenvoudig aan op elk device, van desktop tot tablet en smartphone.

Ook met ons samenwerken?
Neem dan contact met ons op: 030 276 9245 – studio@capaz.nu