Breng je publiek in beweging door de inzet van animatie en video.

En raak je doelgroep in hoofd en hart!

Studio CAPAZ is een design bureau in Utrecht gespecialiseerd in het maken van animaties, infographics en interactieve visualisaties.

Wij ontwikkelen animaties die complexe zaken begrijpelijk maken. Die saaie materie inspirerend en leuk maakt en die van een visie een sprankelend verhaal maakt. Op deze manier landt je boodschap beter bij je doelgroep en win je de harten van je publiek.

Motion
Motion graphics
Story boards
Brand movie
Promotiefilm
Leaders

Animaties
Uitleganimatie
Logo animaties
Stopmotion
2D-animatie
3D-animatie

Infographics
Informatief
Tijdlijn
Proces uitleg
Geografisch
Vergelijkend

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Deel  je idee met ons en we nemen vrijblijvend contact met je op.

In 30 minuten nemen we je idee door en delen we onze best practises en aanpak.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enkele voorbeelden

Habion

Habion is een landelijke specialist in ouderenhuisvesting. Verspreid over heel Nederland bezitten zij op ruim 120 locaties meer dan 11.000 wooneenheden. Voor Habion hebben we het corporate verhaal verbeeld in een passende animatie stijl op basis van de iconen stijl die we voor hen hebben ontwikkeld.

Het Utrechts Archief

In de tentoonstelling Water! Vriend of Vijand? van Het Utrechts archief stap je de magische onderwaterwereld binnen en ontdekt je hoe de Utrechters het water al eeuwenlang gebruiken én bestrijden. In het concept van het campagnebeeld wat we hebben ontwikkeld wordt het affiche als het ware vloeibaar en stromen de historische beelden over het affiche en tonen op deze manier beelden van 900 jaar waterbeheer.

Nederlandse Zorgautoriteit

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) is belangenbehartiger van de samenleving en zet zich in voor goede en betaalbare zorg voor alle inwoners van Nederland. Wij hebben het verhaal van de NZa vertaald naar een aansprekende Brand movie ter introductie van de nieuwe visuele identiteit bij de medewerkers.

AVR Annual Report

Voor de visualisering van de jaarcijfers van AVR hebben we gekozen voor een heldere verbeelding van de cijfers op een speelse wijze. Op deze manier maken wij in één oogopslag helder wat de resultaten zijn  en houden we lezers actief betrokken bij de inhoud.

Het was heel fijn dat Studio CAPAZ in een korte tijd een campagnebeeld en de daaruit voortvloeiende communicatie-uitingen voor ons heeft gerealiseerd. Ze kwamen met een creatief en sfeervol beeld. Daarnaast waren ze erg snel met het verwerken van feedback en ze begrepen goed welk eindresultaat we wilden. Hierbij hadden ze weinig sturing nodig wat erg fijn is als je in een kort tijdsbestek iets opgeleverd wil hebben.

Toen wij op zoek waren naar een bureau dat ons zou kunnen helpen met “ons verhaal” en de visualisering daarvan kwamen wij uit bij Studio CAPAZ omdat zij enerzijds ervaring in onze sector hadden en anderzijds omdat zij aansprekende voorbeelden konden laten zien van eerdere visualiseringen en vormgeving. Ook in ons geval is dat vervolgens uitermate succesvol en pragmatisch gelukt.

Door Studio CAPAZ zijn we af van onze twee gezichten en hebben we nu een huisstijl en website die uitstraalt wie wij echt zijn. De samenwerking, op basis van gelijkwaardigheid, gaat erg snel en soepel. Ik was erg onder de indruk van het verhaal en het proces hoe ze tot onze nieuwe huisstijl gekomen zijn.

Studio CAPAZ heeft een prachtige nieuwe huisstijl en identiteit voor ons neergezet. Zowel op het gebied van strategie als vormgeving hebben ze leuke, frisse ideeën. Erg fijn dat je snel met ze kunt schakelen en dat ze altijd meedenken over de best mogelijke oplossingen. Kortom, ik ben erg tevreden over de samenwerking!

Annemiek van Vondel , Communicatieadviseur Habion

Studio CAPAZ is er in geslaagd om een beeldtaal en een uitstraling te verzorgen die echt bij ons past. Medewerkers maar ook klanten voelen zich er blijvend toe aangetrokken. CAPAZ heeft hiermee een bijdrage geleverd aan de groei die wij doormaken en ook aan de professionaliteit van onze organisatie.

Antoine Defesche, Directeur Horeca Academie

Verrassend en vernieuwend! Het is altijd heel fijn samenwerken met Studio CAPAZ. Een paar woorden over en weer en ze gaan aan de slag. Ze komen dan met heel nieuwe en eigenwijze concepten en oplossingen. Ver buiten de gebaande paden maar toch passend voor AVR en down to earth.

Jeanine van de Grootevheen, Marketing Manager AVR

Met goed luisteren en door echt te begrijpen wat de boodschap moet zijn, heeft Studio CAPAZ de rebranding van mijn merk helder en verfrissend neergezet.  De kracht zit in de eenvoud, het resultaat is vernieuwend en inspirerend, ik ben er heel blij mee.

Marianne Smink, Owner Smink Studio

Studio CAPAZ heeft het DNA van HEYLIGERS design + projects vertaald naar een sterke identiteit die past bij de huidige dynamiek van ons bureau. Regelmatig krijgen wij positieve reacties op onze identiteit en website.

Studio CAPAZ is een sparringpartner van formaat. Zoekend, opbouwend en creatief. Na meerdere sessies kwamen we precies tot wat ik wilde dat mijn website moest worden. Toegankelijk en helder en tegelijkertijd het wervende uithangbord van een zelfstandige, onafhankelijke onderzoeksjournalist.

Bart Nijpels, Sting Like a Bee

Wij werken voor ambitieuze startups, scale-ups en gevestigde spelers