Welkom Tim!

Mijn naam is Tim van Velthoven en heb inmiddels de mooie leeftijd van 24 bereikt. Ik volg de studie New Design & Attitudes op AKV St|Joost in Den Bosch. Een brede studie waar je al je eigen interesses en fascinaties naar voren kan laten komen. Tijdens mijn studie voel ik mij thuis in het ontwerpen van interactieve ervaringen waarbij de gebruiker zelf aan de slag mag. De aankomende tijd ga ik aan de slag als de nieuwe stagiair bij Studio CAPAZ en hoop mijn interesses uit te breiden en door te ontwikkelen.

Het dagelijks leven werkt voor mij als een bron van inspiratie. Als ik ‘s ochtends mijn muziek op zet, de trein in stap en om mij heen kijk. Van de vormen van gebouwen tot het gedrag van mensen. Mijn inspiratiebronnen lijst is eindeloos en komen voort uit allerlei verschillende disciplines zoals: Tadao Ando, Ryoji Ikeda Dries Depoorter, Claudio Silvestrin, Axel Vervoordt en Daniel Arsham.

Om ontwerpen een verhaal mee te geven in plaats van alleen de vorm is iets wat ik altijd probeer te doen. Hierbij experimenteer ik met vormen en typografie om een altijd verrassende uitkomst te genereren.

Ik ga met veel plezier aan de slag bij Studio CAPAZ en hoop veel te leren van een creatieve omgeving zoals hier!

Op de hoogte blijven van de laatste updates? Check dan onze instagram of abonneer je op onze nieuwsbrief