Welkom Nika!

Hi!

Ik ben Nika Wasseghi, 28 jaar en woon in Utrecht. In 2017 ben ik afgestudeerd in de richting van Grafische vormgeving aan de Kunstacademie Minerva te Groningen. Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam als freelancer en de komende periode ga ik werkervaring opdoen bij Studio CAPAZ. Studio CAPAZ biedt mij een kans om door te groeien als ontwerper en is een vruchtbare kans om meer te leren.

Mijn passie is het creëren van grafische patronen en experimenteren met ruimtelijke en grafische vormen. Als ontwerper zoek ik de grenzen op van deze twee disciplines en experimenteer ik hiermee. Zo heb ik voor mijn afstudeerproject materiaalonderzoek gedaan en mijn eigen tapijten geknoopt. Dit is een project geweest waar ik veel inspiratie en plezier uit heb gehaald.

Daarnaast heb ik tijdens mijn studie deelgenomen aan een letterproject a_z, waarbij je elke week een letter van de alfabet moest ontwerpen. Het was een mooie uitdaging voor mezelf om elke week een andere letter te maken en inspiratie te halen uit de omgeving. Het was fijn om de vrijheid te hebben en meer te weten te komen wie je bent als ontwerper.

Ik kijk er uit naar de komende periode bij Studio CAPAZ en kan niet wachten om aan de slag te gaan.

Op de hoogte blijven van de laatste updates? Check dan onze instagram of abonneer je op onze nieuwsbrief