My photos are about stories…

every face has a story to tell…
every place holds a story to reveal…

‘In mijn werk laat ik mij inspireren door de mensen die ik ontmoet en de plekken die ik bezoek. Of deze nu eigenaardig, bijzonder of juist opmerkelijk gewoon zijn. Na elke ontmoeting kom ik terug met verhalen. Ik realiseerde me dat dit een belangrijk aspect is in de beelden die ik maak.’

In de nieuwe website die wij voor fotograaf Miranda Koopman (partner Studio CAPAZ) hebben ontwikkeld spelen verhalen een belangrijke rol. Zo is er een apart onderdeel Stories toegevoegd en leest haar portfolio als een beeldverhaal, waarbij de samenhang van de beelden belangrijker is dan de visuele kwaliteiten van de afzonderlijke beelden.

Ga naar de website…

Op de hoogte blijven van de laatste updates? Check dan onze instagram of abonneer je op onze nieuwsbrief