Geef je bedrijf een gezicht met fotografie

Het is voor bedrijven en organisaties steeds belangrijker om hun bedrijfscultuur te vangen in een beeld naar buiten. Of het nu gaat om de communicatie naar klanten of opdrachtgevers of de werving van nieuwe medewerkers. Met een authentiek en inspirerend beeld van je team laat je zien waar je voor staat en wat je bijzonder maakt.

© Fotografie: Miranda Koopman / Studio CAPAZ

NEUF & Associates

De doelstelling was om een sympathiek en ‘menselijk’ merk neer te zetten. Persoonlijk, informeel en mensgericht. Fotografie speelt hier een belangrijke rol. Het beeldconcept wat we voor NEUF hebben gedefinieerd kenmerkt zich door echtheid. Het laat mensen zien zoals ze zijn, waarbij de nadruk ligt op de individuele identiteit. Door een serie te maken ontstaat een duidelijk verhaal.

© Fotografie: Miranda Koopman / Studio CAPAZ

OT design

Naast de fotografie van diverse interieur projecten hebben we de bedrijfscultuur van OT design in beeld gebracht. Door een documentaire achtige aanpak ontstaat een open en toegankelijk beeld waarin samenwerking centraal staat. Door de beelden in zwart wit uit te voeren onderscheiden ze zich van andere beelden waarmee OT design communiceert.

© Fotografie: Miranda Koopman / Studio CAPAZ

Avanade

Voor dit internationaal IT-consultancybureau hebben we portretten met een grootstedelijke uitstraling geschoten waarmee medewerkers ambassadeurs worden. De foto’s worden zoveel mogelijk ‘in het moment geschoten’ zodat er een spontane en onbevangen sfeer ontstaat. Daarnaast hebben de foto’s een herkenbare signatuur door zoveel mogelijk met dezelfde kenmerken te werken; lichtval, reflectie, compositie en aardse verzadigde tonen.

gerelateerde cases

Wil jij je bedrijf ook een gezicht geven?

Neem dan contact op met Miranda Koopman
06 512 59 170 – miranda@capaz.nu

Of laat een berichtje achter:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.