Klaar om je business een impuls te geven door de inzet van branding? Wij helpen je graag verder! Als strategisch ontwerpbureau maken wij bedrijven en organisaties succesvoller met sterke strategieën en sprekende merkidentiteiten.

Wij werken voor opdrachtgevers die zich willen onderscheiden in de markt of een waardevolle verbinding met hun doelgroep willen maken. Wij helpen hen hierbij, of het nu gaat om een onderscheidende huisstijl, een effectieve website of een wervende campagne.

Branding
Merkstrategie
Merkontwikkeling
Corporate identity
Campagnes

Visual Design
Web- en app design
Infographics
Magazines
Annual Reports

Motion
Animaties
Motion graphics
Story boards
Brand movies

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Boek dan een gratis Brand Chat.

Jij neemt ons mee in je verhaal. Wij delen onze ideeën, best practises en aanpak. Live of online, wat maar handig is.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

cases

onze werkwijze

Elke organisatie is anders of zit in een andere groeifase. Wij stemmen onze aanpak af op de vraag en de omvang van de organisatie. Starten we met een gezamenlijke workshop of halen we informatie op door middel van interviews? Of zetten we onze online Brand Scan in? Op deze manier leren we de organisatie beter kennen en kunnen we heldere doelstellingen formuleren waar de identiteit aan moet bijdragen.

Wie ben je en waar sta je voor? Wat wil je bereiken en vooral wie? We zoeken de juiste woorden om te definiëren wat maakt jou uniek en waardevol maakt. Dit leggen we vast in een merkverhaal, merkbelofte en merkwaarden. Hiermee hebben we een sterk fundament voor de volgende fase.

Nu we weten waarom en wat we moeten verbeelden kunnen we aan de slag met de visualisering. Vanuit verschillende perspectieven belichten we het merkconcept. We onderzoeken je positie ten opzichte van concurrenten en de markt en bepalen op welke manier je hier uniek en onderscheidend kunt zijn. We laten verschillende richtingen zien met een motivatie. In de voorstellen worden kleur, beeldgebruik, typografie en lay-out nader toegelicht.

Door een identiteit consequent door te voeren bouwen we aan een sterk totaalbeeld. Dat vraagt om kwaliteit en samenhang. Niet alleen bij het ontwikkelen van een identiteit, maar ook bij het invoeren en het beheren ervan. We leggen de huisstijl vast in een style guide of brand book, hier zijn alle specificaties van gebruikte stijlelementen als kleur, lettertype en gebruik beeldmerk opgenomen.

opdrachtgevers over ons

Wij werken voor ambitieuze startups, scale-ups en gevestigde spelers