15 jaar CAPAZ

2021 wordt een bijzonder jaar voor Studio CAPAZ. Dit jaar kijken we namelijk terug op 15 jaar CAPAZ! Een mijlpaal waar we trots op zijn en niet zomaar voorbij zullen laten gaan.

Studio CAPAZ is in 2006 ontstaan vanuit de behoefte om eigen ideeën te ontwikkelen en bovenal werk te maken van kwaliteit waar we volledig achter kunnen staan, plezier aan beleven en mensen en bedrijven echt verder mee helpen. Met een gezonde ambitie om alles anders te doen. Mooie dingen te maken met een fijne club mensen. Niet te groot te worden maar juist betrokken en persoonlijk blijven.

Het idee voor de studio kreeg vorm toen we voor een langere periode in het Portugese plaatsje Corotelo verbleven. Hier is dan ook de naam CAPAZ bedacht, wat Portugees is voor ‘kundig’ of ‘bekwaam’.

Inmiddels zijn we doorgegroeid tot een studio gespecialiseerd in strategie en branding, met mooie opdrachten en een sterk netwerk. Toch is onze visie onveranderd en merken we dat deze steeds waardevoller wordt.

Maar uiteraard was dit allemaal niet mogelijk geweest zonder bevlogen opdrachtgevers en partners. We willen iedereen dan ook bedanken voor de fijne samenwerking en een inspirerend en succesvol 2021 wensen.

Saúde!

Op de hoogte blijven van de laatste updates? Check dan onze instagram of abonneer je op onze nieuwsbrief