OT design ontwerpt en realiseert totaalinterieurs voor de hospitality-branche. Van boutique hotel tot restaurant, van luxe 5 sterren resort tot green key-vakantiepark. Om zich internationaal sterker te profileren is het van belang is dat zij zich duidelijker kan onderscheiden, helder formuleert waar zij meerwaarde creëren en dit eenduidiger communiceert in een boodschap.

In samenwerking met merkstrateeg Joris Roovers hebben we met OT design een aantal strategische sessies georganiseerd om te ontdekken wat hen beweegt. Van hieruit hebben we een nieuw verhaal opgetekend en een blauwdruk voor de communicatie geformuleerd.

Vanuit de blauwdruk hebben we het merkverhaal tot leven gebracht in een nieuwe visuele identiteit. Tevens is er een communicatie concept uitgewerkt waar invulling is gegeven aan de belangrijkste contactmomenten met de doelgroep en waar offline en online elkaar versterken.

Een identiteit leveren wij op met een style guide of een uitgebreidere brandbook. Hierin zijn alle specificaties van de gebruikte stijlelementen als kleur, lettertype, gebruik beeldmerk en eventueel merkverhaal in opgenomen.

Naast de fotografie van diverse interieur projecten hebben we de bedrijfscultuur van OT design in beeld gebracht. Door een documentaire achtige aanpak ontstaat een open en toegankelijk beeld waarin samenwerking centraal staat. De fotografie is verzorgd door Miranda Koopman (CAPAZ).

De website is naast een portfolio website een plek waar kennis wordt gedeeld. Door de website een centrale plek in de strategie te geven ontstaat meer samenhang in de communicatie en kunnen er meer leads worden gegenereerd.

Ook met ons samenwerken?
Neem dan contact met ons op: 030 276 9245 – studio@capaz.nu