Klassiek wonen in luxe wordt nu realiteit in een monumentaal pand aan de Utrechtse Maliebaan. Het gebouw uit 1877 wordt getransformeerd naar acht moderne appartementen waarbij comfort, veiligheid, privacy en duurzaamheid voorop staan. In opdracht van SRE property management ontwikkelde wij een passende projectstijl, brochure en website om de verkoop te ondersteunen.

In het concept grijpen we terug op de rijke historische functie van de Maliebaan. De Maliebaan werd in 1636 aangelegd en heeft haar naam te danken aan het spel ‘malie’, de voorloper van de golfsport. De universiteit verstrekte de opdracht met als doel haar studenten een vorm van vermaak te bieden. Het spel was zó populair in de Gouden Eeuw dat uitspanningen en statige buitenhuizen aan de, met schelpen geplaveide, baan herrezen.

Materialen spelen een belangrijke rol in de uitstraling van de brochure. De hardcover omslag van de brochure is voorzien van linnen. Het beeldmerk is hier in een koper foliedruk op aangebracht. De brochure word gepresenteerd in een luxe doos die eveneens voorzien is van een koperen foliedruk en lift koord.

Om het juiste gevoel mee te geven aan de identiteit is er beeldonderzoek vanuit verschillende perspectieven verricht, waarna er diverse moodboards zijn samengesteld.

In de website komen wooncomfort samen met de energie van de stad. Dus een combinatie van luxe, gemak en gezelligheid. De reuring van de stad maar ook een plek waar je tot rust kunt komen. Het leefcomfort van morgen met het iconische karakter van het verleden.

Je wordt meegenomen naar de leukste plekjes die rond de Maliebaan te vinden zijn. Horeca, winkelen en cultuur hot spots zijn via een handige kaart inzichtelijk gemaakt.

Ook met ons samenwerken?
Neem dan contact met ons op: 030 276 9245 – studio@capaz.nu