Het Utrechts Archief is een archiefinstelling in de Nederlandse stad Utrecht. Het beheert de rijkste collectie over de geschiedenis van stad en provincie Utrecht. Met ruim 30 kilometer archieven, beelddocumenten en 73.000 publicaties vormt het archief een kenniscentrum voor de historie van Utrecht.

Voor Het Utrechts Archief hebben we de promotie verzorgt voor de nieuwe tentoonstelling Heel Utrecht Loopt uit! De lustra van de Universiteit Utrecht werden lange tijd groots en uitbundig gevierd. En heel de stad deelde daar in mee. De tentoonstelling moet elke Utrechter kennis laten maken met dit bijzondere stukje geschiedenis van de stad. In deze tentoonstelling zie je schitterende ontwerptekeningen van kostuums, prachtige affiches, oude filmbeelden en foto’s, samen met stukken uit onze collectie.

De vorm van de campagne verbeeld enerzijds de feestelijke uitloop van Utrecht. Anderzijds is het een samensmelting van identiteiten van alle betrokken partijen; Het Utrechts Archief, Universiteit Utrecht, UMC Utrecht en de Stichting Corpsmuseum & Archieven.

Ook met ons samenwerken?
Neem dan contact met ons op: 030 276 9245 – studio@capaz.nu