home / strategisch design

Wij zijn een strategisch gedreven design team van creatieve denkers en doeners met verschillende expertises. Onze samenstelling stelt ons in staat vraagstukken van verschillende kanten te bekijken en zo tot bijzondere resultaten te komen. Onze werkwijze is open en gedreven door betrokkenheid en liefde voor ons vak.

Branding
Merkstrategie
Merkontwikkeling
Corporate identity
Campagnes

Visual Design
Web- en app design
Infographics
Magazines
Annual Reports

Motion
Animaties
Motion graphics
Story boards
Brand movies

Bij Studio CAPAZ wordt met veel plezier gewerkt; want wat we doen, vinden we leuk! Met passie, enthousiasme en toewijding wordt er aan elke opdracht gewerkt. We denken graag mee. Accountmanagers en tussenpersonen hebben we niet. We houden van persoonlijk contact, flexibiliteit en heldere communicatie.

team

Marius Regterschot
partner . designer

Studeerde grafisch ontwerpen aan de Artez kunstacademie. Wordt gelukkig van merken en organisaties met een verhaal. Houdt zich binnen de studio bezig met conceptontwikkeling en ontwerp en is daarnaast als ‘marathoner’ gezond verslaafd aan hardlopen.

06 205 432 88 – marius@capaz.nu
LinkedIn

Miranda Koopman
partner . fotograaf

Studeerde fotografie aan de AKI kunstacademie in Enschede. Is zelfstandig fotograaf en houdt zich binnen de studio bezig met art direction en de ontwikkeling van beeldconcepten. Laat zich daarnaast inspireren door ‘everyday life’ en deelt dit op haar instagram boys.stone.water.

06 205 432 88 – miranda@capaz.nu
LinkedIn

Thijs Dueck
visual designer

Heeft Communicatie & Multimedia Design gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht met als specialisatie Visual Design. Houdt van sporten en is naar eigen zeggen goed in woordgrapjes…

030 276 9245 – thijs@capaz.nu
LinkedIn

Eline Slikkerveer
stagiair . ux designer

Studeert Communicatie Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Richt zich op het creëren van intuïtieve en gebruiksvriendelijke digitale ervaringen en geeft opdrachten graag een eigen creatieve twist.

030 276 9245 – eline@capaz.nu